Home » Food » Què fa que Bumble sigui únic: de la fam a l’esperança

Què fa que Bumble sigui únic: de la fam a l’esperança

Bumble és una aplicació de cites revolucionària que té com a objectiu empoderar les dones, crear connexions significatives i oferir experiències que valguin la pena. Amb més de 21 milions de persones que utilitzen Bumble a tot el món, s’ha convertit en una de les aplicacions de cites més populars avui dia. Aleshores, què fa que Bumble sigui diferent d’altres aplicacions de cites?

Algunes de les característiques principals que fan destacar a Bumble inclouen:

-La funció Women Make the First Move: com que l’empoderament femení és el nucli de la filosofia de Bumble, aquesta funció permet que les dones iniciïn primer converses amb possibles coincidències. Això ha apoderat moltes dones per sentir-se més controlades quan es troben en línia i les anima a fer-se càrrec de la seva vida amorosa.

-La funció de límit de temps: aquesta funció desafia tant els homes com les dones a enviar missatges significatius ràpidament i no deixar escapar les seves possibles connexions. Anima els usuaris a posar-se en marxa i decidir ràpidament en qui els interessa sense perdre el temps de ningú.

-Filtra les coincidències per identitat de gènere: aquest filtre potent permet als usuaris restringir la seva recerca d’amor mitjançant la identitat de gènere, cosa que facilita que els transgèneres, els no binaris, les persones fluides de gènere i altres membres LGBTQ trobin persones amb idees afins que comparteixen les mateixes preferències. quan es tracta de la preferència de gènere en la cerca de parella.

Aquestes són només algunes de les moltes funcions que fan que Bumble sigui únic entre una sèrie d’aplicacions de cites populars; en última instància, la seva missió manté la gent connectada d’una manera que aporti alegria a les seves vides!

Com Whitney Wolfe Herd va convertir una visió d’Internet millor en una marca de mil milions de dòlars

Whitney Wolfe Herd, la fundadora de Bumble, tenia la visió de fer que Internet fos més apoderat i habilitant, amb un enfocament especial a crear un espai que fes que les dones se sentissin segures i iguals. Per aconseguir aquesta visió, va crear Bumble, una aplicació de cites que permet a les dones fer el primer pas i té funcions dinàmiques que fomenten un millor comportament a l’aplicació. Des d’aleshores, aquesta visió s’ha traduït en una marca de mil milions de dòlars, amb els usuaris de Bumble fent 4.800 milions de lliscaments diaris i l’empresa valorada en 3.000 milions de dòlars.

Explorem com es va llançar aquest negoci d’èxit i com Wolfe Herd va convertir la seva visió en una marca de mil milions de dòlars.

La inspiració darrere de Bumble

Whitney Wolfe Herd, la fundadora de Bumble, va crear l’aplicació el 2014 per empoderar les dones quan fessin el primer pas. Des del seu llançament, Bumble s’ha expandit per incloure altres formes de xarxa com ara cites, amistat i xarxes professionals. Tanmateix, el fil conductor a totes les plataformes és que les dones prenen el control iniciant les converses.

L’aplicació es basa en el respecte i l’amabilitat per a tothom que l’utilitzi. Mitjançant l’aplicació d’una política de tolerància zero per a l’assetjament o els missatges no sol·licitats, Bumble ofereix als usuaris un espai apoderat i segur. A més, es recorda als usuaris que siguin respectuosos i que es relacionin els uns amb els altres, aconseguint el veritable potencial d’una comunitat en línia on les persones poden conèixer-se i construir relacions significatives sense sentir-se insegurs o jutjats.

L’aplicació se centra a construir una comunitat amb energia positiva a través de funcions úniques com ara el mode Spotlight que destaca els usuaris quan necessiten amics; SuperSwipe permet als altres mostrar un interès addicional en algú; El mode de posposar posa en pausa el teu perfil si no estàs preparat per tornar a l’escena de les cites però encara vols mantenir el teu perfil actiu; La verificació de fotos crea confiança entre les persones que hi ha citades verificant les identitats amb selfies; Private Detector configura filtres de seguretat que protegeixen els usuaris de les fotos no sol·licitades; Els consells per reforçar la seguretat informen els usuaris sobre com mantenir-se segurs mentre utilitzen Bumble. Aquestes característiques demostren el compromís de Bumble amb la fiabilitat a l’hora de trobar amics o parelles romàntiques a través de la seva plataforma.

Els valors fonamentals de Bumble

Whitney Wolfe Herd ha posat en marxa una visió radicalment nova de les cites en línia centrant-se en la connectivitat genuïna. Aleshores, què fa que Bumble sigui únic d’altres plataformes de cites? Destaca de la competència per tres valors fonamentals que distingeixen el seu servei: (1) empoderament, (2) seguretat i (3) responsabilitat.

Empoderament: en animar les dones a fer el primer pas, Bumble canvia els rols de gènere tradicionals i permet als usuaris prendre el control del seu destí romàntic. Aquesta característica elimina gran part de la pressió que senten ambdós gèneres quan fan el primer pas.

Seguretat: Bumble treballa dur per garantir que els seus usuaris tinguin una experiència segura i segura a la seva plataforma, examinant tots els perfils registrats per a la precisió i eliminant activament els perfils falsos denunciats. També ofereixen als usuaris molts recursos educatius sobre seguretat en línia per promoure la conscienciació entre els membres de la seva comunitat.

Responsabilitat: per garantir que els usuaris mantenen un comportament respectuós a la plataforma, Bumble recompensa els que practiquen la comunicació cooperativa amb insígnies verificades especials que augmenten la visibilitat del perfil i atrauen més coincidències potencials. Mentrestant, es reserva el dret d’eliminar o bloquejar perfils sense previ avís si es troba algú que infringeix el seu Codi de conducta o els Termes i condicions.

CEO Whitney Wolfe CEO Usauyeungforbes

Característiques úniques de Bumble

Quan Whitney Wolfe Herd va fundar Bumble el 2014, tenia en ment la missió de crear una plataforma que creés connexions reals i significatives entre els seus usuaris. En el procés, ha aconseguit crear una aplicació de cites en línia pionera amb un enfocament únic, centrat en les dones i un imperi de mil milions de dòlars amb més de 60 milions d’usuaris a tot el món.

L’èxit de Bumble es deu en gran part a les característiques que el fan destacar de la competència. Així doncs, explorem les característiques que fan que Bumble sigui únic.

Bumble BFF

Bumble BFF és una característica per a aquells que volen fer créixer el seu cercle social. Els usuaris de Bumble que busquen amics es relacionaran amb altres amb els mateixos objectius en ment. No més situacions incòmodes per conèixer gent nova: a Bumble, ja sabeu que les persones amb qui contacteu també busquen fer nous amics. A més, el teu cercle social s’amplia cada vegada que et trobes amb un amic d’un amic o un vell conegut.

La característica única permet als usuaris filtrar possibles coincidències d’amistat per edat, distància, interessos compartits i comportaments d’estil de vida per establir la connexió correcta immediatament. També ofereix l’opció de connectar-se mitjançant trucada de veu o videotrucada, cosa que ajuda a generar confiança i els permet assegurar-se que se sentin segurs i còmodes quan es troben en persona. El centre de presentació reflecteix el que més importa als usuaris, cosa que els permet crear amistats autèntiques de manera més ràpida i senzilla en línia.

Bumble Bizz

Bumble Bizz és la característica única de Bumble que se centra en la millora de la carrera. L’aplicació permet als membres crear perfils professionals i accedir a oportunitats laborals. A través de Bizz, els usuaris poden connectar-se amb persones del seu sector o rebre assessorament d’experts en diferents camps.

El principal avantatge d’utilitzar Bumble Bizz és que ofereix als membres una plataforma imparcial per buscar feina i establir connexions significatives. A més, a diferència de les plataformes tradicionals de recerca de feina que s’adrecen principalment als ocupadors, Bumble ofereix eines i recursos per ajudar les persones a assolir els seus objectius professionals.

Per exemple, els professionals poden utilitzar la funció de “tutoria”, que coincideix amb els usuaris en funció dels temes de tutoria desitjats i ofereix accés a entrenadors i mentors professionals en diverses indústries. A més, poden buscar ofertes de feina a la plataforma i utilitzar filtres avançats per personalitzar els seus resultats de cerca. Finalment, poden connectar-se amb companys amb idees afins unint-se a comunitats de finances, consultoria i tecnologia basades en interessos.

següent ipo wolfe CEO usauyeungforbes

L’èxit de Bumble

Bumble, l’aplicació social i de cites, ha estat un èxit rotund des del seu llançament el 2014. L’aplicació és una creació de Whitney Wolfe Herd, que ha revolucionat la indústria tecnològica amb la seva visió d’Internet millor.

Des dels seus inicis com una petita startup, Bumble s’ha convertit en una marca global per valor de més de mil milions de dòlars.

Mirem més de prop el que fa que Bumble tingui tant èxit.

Creixement ràpid

Des del seu llançament el 2014, Bumble ha experimentat un creixement modest però constant. En comparació amb altres aplicacions de cites, Bumble va ser relativament petit fins al 2017, quan va registrar una taxa de creixement anual del 21%. Aquest èxit es pot atribuir en gran mesura al seu model de negoci innovador, estratègies de màrqueting i característiques distintives que el fan destacar.

L’estratègia de màrqueting en dues vessants de Bumble: emfatitza les característiques úniques de l’aplicació i un servei al client excepcional. Combina l’experiència tecnològica amb la comprensió de la seva població objectiu per crear campanyes i iniciatives que atreguin a la seva base d’usuaris. A més, Bumble promou la seguretat mitjançant la implementació de mesures de seguretat estrictes i la insígnia dels usuaris verificats per l’aplicació.

Pel que fa a les característiques úniques, Bumble destaca per un gran motiu: les dones fan el primer pas. Aquesta funció aborda alguns dels problemes plantejats pels serveis de cites en línia tradicionals, com ara la dinàmica de missatgeria entre homes i dones, permetent que les dones prenguin el control de les converses amb possibles coincidències. Altres característiques inclouen:

  • Lliscar (semblant a Tinder).
  • Xat de vídeo impulsat per la integració de Skype.
  • El mode BFF permet als usuaris únics conèixer gent nova sense expectatives romàntiques (mode de cita).

Bumble també té un programa VIP que recompensa els usuaris fidels amb accés a esdeveniments exclusius com ara vacances sorpresa. Combinades amb les seves enginyoses iniciatives de màrqueting, aquestes característiques diverses són en part responsables d’impulsar un ràpid creixement en els últims anys, fent de Bumble un dels accessoris amb més èxit del mercat actual.

CEO Whitney Wolfe Herd CEO Usauyeungforbes

Èxit financer

L’abril de 2018, Forbes va informar de l’èxit financer de Bumble, assenyalant que la companyia havia superat el milió d’usuaris de pagament i estava valorada en més de 1.000 milions de dòlars. Aquest èxit és especialment notable si es té en compte el poc temps que va trigar a Bumble a convertir-se en una marca tan potent. La companyia es va llançar el 2014 i a principis del 2016 havia completat la seva primera ronda de finançament d’inversors il·lustrats com Khosla Ventures.

L’èxit de Bumble es deu en gran part al seu compromís de prendre una posició contra la cultura de cites tradicionalment dominada pels homes. El 2016, la companyia va introduir la funció “Les dones fan el primer pas”, amb l’objectiu d’empoderar les dones a la seva plataforma exigint que es posin en contacte abans que qualsevol usuari masculí pugui enviar-les un missatge. Mitjançant un major compromís amb la plataforma, aquesta estratègia ha obert nombroses oportunitats tant per a homes com per a dones.

A més de funcions innovadores com ara “Les dones fan el primer pas”, Bumble treballa amb experts i influencers del sector que difonen missatges positius sobre com trobar relacions significatives a través de la tecnologia d’una manera segura. Aquest enfocament avançat ha permès a Bumble diferenciar-se dels competidors i posicionar-se com un jugador innovador en un mercat ja competitiu.

Conclusió

En conclusió, Bumble és una aplicació social i de cites que busca reunir els usuaris de manera fàcil i segura. Els principals diferenciadors de l’aplicació són el seu enfocament en les dones com a usuaris principals, la seva facilitat d’ús i les seves nombroses característiques com ara un temps de partit ampliat, cites virtuals, verificació de fotos per garantir la seguretat de l’usuari i molt més. Aquestes funcions funcionen conjuntament per oferir una experiència única per a aquells que busquen cites o amistat, independentment del gènere o l’orientació sexual.

Bumble es diferencia d’altres aplicacions corresponents del mercat pel seu compromís de crear un entorn de seguretat i suport per a tothom que l’utilitzi.

etiquetes = Whitney Wolfe Herd, marca de mil milions de dòlars, la dona més jove que ha fet pública una empresa, Bumble, les aplicacions de cites més grans del món, seguint el director general d’ipo wolfe usauyeungforbes, OPI

Related Content
7 university snacks for students

Students are famous for their love of snacks. It’s usually Read more

11 menu ideas for student themed parties

Do you love the party? We bet yes! Like every Read more

5 Healthy Fast Food Alternatives for Students

According to the Centers for Disease Control and Prevention, more Read more

Is the Duncan Hines Cake Mix Dairy Free? |

Duncan Hines offers a variety of cake mixes and baking Read more

Leave a Comment