Home » Food » Què és el Fons d’Innovació de Foneria?

Què és el Fons d’Innovació de Foneria?

Intel Capital ha llançat el Fons d’Innovació de Foundry per donar suport al creixement d’Intel Foundry Services i el desenvolupament de tecnologies i serveis avançats.

Aquest fons ajudarà les startups i les empreses a portar al mercat solucions innovadores de semiconductors ràpidament, permetent un accés més ràpid a la tecnologia, un major estalvi de costos i un millor rendiment.

Submergem-nos en els detalls.

Visió general d’Intel Capital i Intel Foundry Services

Intel Capital, l’organització d’inversió de risc d’Intel, i Intel Foundry Services s’han unit per oferir un fons d’innovació de 20 milions de dòlars (el “Foundry Innovation Fund”) per donar suport a les empreses en fase inicial que es basen en la plataforma Foundry Services. El Fons d’Innovació de Foundry té com a objectiu accelerar el desenvolupament i l’adopció de noves tecnologies i models de negoci innovadors basats en tecnologies habilitats mitjançant Intel Foundry Services.

L’objectiu de l’empresa conjunta d’Intel Capital – Intel Foundry Services és aportar inversions en empreses que creen tecnologies i aplicacions impulsades per foneries i ajudar els empresaris a oferir ràpidament aquestes tecnologies als mercats existents o nous. A més, dóna suport als innovadors de tot el món, ajudant els fundadors a llançar els seus negocis, escalar ràpidament i accedir als mercats globals.

Intel Capital: Intel Foundry Services ofereix una varietat d’opcions per a empreses emergents, que van des d’inversions tradicionals de capital de risc en models de negoci basats en foneries o empreses tecnològiques, programes de subvencions per a innovadors en fase inicial o llavor, així com inversions directes de la mateixa Intel. Reunir les empreses de cartera amb accés a recursos tecnològics, recursos de capital, talent d’enginyeria, experiència en la construcció de plataformes d’avantguarda amb foneries ofereix a les startups la confiança necessària per entrar a nous mercats de manera ràpida i amb èxit.

Intel 1b ifs innovation fundfreundforbes

Intel Capital dóna suport als serveis d’Intel Foundry mitjançant el Fons d’Innovació de Foundry

El Foundry Innovation Fund és un fons de risc llançat per Intel Capital per donar suport a Intel Foundry Services (IFS). L’objectiu del fons és crear solucions tecnològiques que ajudin a accelerar el creixement de l’ecosistema de semiconductors.

Aquest fons proporcionarà inversions en fase inicial per ajudar els socis de l’IFS i l’ecosistema de l’ecosistema a crear, desenvolupar i comercialitzar solucions que s’alineen amb les necessitats del mercat. El fons també proporcionarà accés a les tecnologies, l’experiència i els recursos d’avantguarda d’Intel, inclòs el programa de suport “anar al mercat” d’Intel Capital.

Finalitat del fons

El Fons d’Innovació de Foundry proporciona capital, assistència tècnica i tutorització a les petites i mitjanes empreses d’economies emergents. Va ser creat pel Grup del Banc Mundial per catalitzar el desenvolupament econòmic als països baixos i mitjans proporcionant accés a productes i serveis escalables i innovadors de les petites empreses.

El fons permet invertir en empreses que ofereixen productes i serveis que compleixen criteris com els relacionats amb la generació d’ocupació, la millora de l’accés a béns de qualitat, la facilitació de l’accés al finançament, la construcció d’un ecosistema digital per a l’economia de les dades, la millora de la transparència financera, el suport als ecosistemes de tant els mètodes financers convencionals com els mitjans digitals.

El Fons d’Innovació de Foundry té dos objectius principals: (1) augmentar l’activitat econòmica a les economies emergents amb negocis sostenibles i (2) aprofitar idees innovadores d’arreu del món que tenen el potencial d’obrir nous mercats o alterar els existents. Invertint en tecnologies o models potencialment disruptius que apoderen les petites empreses i els emprenedors, la Foundry ajuda a crear entorns propicis perquè creixin. A més, les eines desenvolupades a través del fons permeten al personal del Grup del Banc Mundial identificar directament oportunitats que poden tenir impactes positius en el creixement econòmic o la reducció de la pobresa als seus països d’operacions.

Criteris d’inversió

The Foundry Innovation Fund és una empresa de capital risc amb seu a Silicon Valley. La firma se centra a invertir en empreses en fase inicial amb potencial de creixement elevat. En oferir suport financer a equips dinàmics, busquen crear un impacte econòmic positiu.

A l’hora d’avaluar possibles inversions, el Fons d’Innovació de Foundry busca startups amb una missió clara i assolible, un historial d’èxit i que demostrin passió i compromís amb el seu producte o servei. També examinen la diversitat de l’equip, les estratègies de sostenibilitat i els plans per al creixement dels ingressos a llarg termini.

Els criteris d’inversió de l’equip se centren específicament en les empreses impulsades per la tecnologia en béns i serveis de consum, atenció sanitària al consumidor, comerç electrònic i venda al detall, fintech i pagaments, mitjans digitals i entreteniment i empresaris de tecnologia de mitjans. Aquest enfocament els permet avaluar acuradament cada oportunitat abans d’invertir.

A més de la inversió financera, l’equip guia les decisions empresarials clau i ajuda els emprenedors a construir les seves xarxes internes dins de l’ecosistema d’inici. En proporcionar assistència estratègica a empreses prometedores des del nivell de pre-llavor fins a les etapes de finançament de la Sèrie B, el Fons d’Innovació de Foundry pot ajudar les startups a prendre les seves idees des del concepte fins a una comercialització impactant.

riscv 1b ifs innovation fundfreundforbes

Tipus d’inversions

El Fons d’Innovació Foundry és un fons d’inversor àngel centrat en startups tecnològiques en fase inicial a tot el món. El fons inverteix en empreses amb una trajectòria demostrada d’èxit, així com en tecnologies innovadores que tenen el potencial d’escalar i alterar els mercats existents. Els projectes de finançament inicial van des d’intel·ligència artificial (IA), realitat augmentada (AR), aprenentatge automàtic (ML), conducció autònoma, ciberseguretat, ciència de dades i dispositius portàtils, fins a blockchain, cloud computing, IoT i física topològica.

Els tipus d’inversions que fa el fons inclouen:

  • Finançament inicial per a startups en fase inicial
  • Finançament pont per a projectes existents
  • Inversions estratègiques en tecnologies i sectors seleccionats
  • Oportunitats d’empreses conjuntes
  • Adquisicions de quota de mercat o avenç tecnològic

El fons ofereix inversions en deute i accions centrades en guanys de capital a llarg termini gràcies al progrés tecnològic. L’equip es basa en un consell assessor amb coneixements del sector en totes les iniciatives de cartera actives per garantir que els projectes assoleixin tot el seu potencial. Els fons normalment cobreixen els costos d’investigació i desenvolupament i les despeses operatives a curt termini fins que els projectes arribin a la maduresa o les fites requerides designades pels inversors participants.

Beneficis del Fons

Intel Capital va anunciar el Fons d’Innovació de Foundry per invertir en empreses tecnològiques que dissenyen i produeixen semiconductors amb Intel Foundry Services. El fons permetrà a Intel proporcionar recursos crítics per ajudar a accelerar el desenvolupament i habilitar la propera generació de productes semiconductors.

Vegem els avantatges del Fons d’Innovació de Foundry i com pot ajudar els clients d’Intel Foundry Services.

Accés al capital

El Fons d’Innovació de Foneria (FIF) ofereix a les empreses en fase inicial accés a capital i una plataforma de recursos per accelerar el seu creixement. Aquest programa innovador dóna suport a les empreses amb una àmplia gamma de necessitats, ja sigui capital per a l’expansió, alleujament del deute, recerca i desenvolupament, contractació o desenvolupament de recursos. FIF ofereix inversions de deute i capital, amb cada tipus de finançament adaptat a les necessitats específiques de l’empresa. A més, FIF ofereix una estructura flexible d’amortització per a préstecs de deute i capital en funció de l’etapa del negoci.

A més, els fons aportats per FIF es poden utilitzar per a projectes de desenvolupament tecnològic. Els projectes poden incloure projectes d’R+D en aplicacions de programari informàtic o solucions de maquinari i activitats addicionals d’anàlisi de mercat per entendre millor les necessitats o comportaments dels clients. Finalment, el fons també dóna suport a la contractació de talents de primer nivell en diverses disciplines, com ara enginyeria, màrqueting i gestió de productes.

Com a part del seu compromís d’ajudar a tenir èxit les empreses en fase inicial, FIF ajuda a fomentar les startups proporcionant un equip experimentat amb orientació pràctica i assessorament durant tot el seu procés d’inversió.

Accés a l’expertesa tècnica

El Fons d’Innovació de Foundry (FIF) ofereix accés a coneixements tècnics i recursos que poden ajudar les startups a accelerar el seu negoci general, la tecnologia i el desenvolupament de productes. Això inclou l’accés a desenvolupadors experimentats, científics de dades i mentors. La mentoria proporcionada permet als equips emprenedors beneficiar-se de guies experimentats amb dècades d’experiència tecnològica.

A més, FIF pot oferir als emprenedors els recursos necessaris per construir una experiència de client memorable mitjançant l’accés a l’experiència d’usuari i experts en disseny que tinguin un coneixement profund de les millors pràctiques d’UI/UX (interfície d’usuari/experiència d’usuari). Amb la seva assistència, els emprenedors poden optimitzar el recorregut del client per obtenir el màxim impacte.

FIF també ofereix serveis com la creació de xarxes d’inversió, que permeten a les empreses emergents l’accés a una àmplia xarxa d’inversors i fundadors que poden ampliar enormement el seu abast més enllà de les xarxes existents a nous sectors. A més, el fons permet a les organitzacions accedir a oportunitats de “Matchmaking” per connectar millor amb socis potencials mitjançant esdeveniments, iniciatives de divulgació de mentors o esdeveniments de taules rodones que ofereixen coneixements exclusius sobre l’estratègia empresarial i solucions per al desenvolupament exitós.

intel 1b ifs fundfreundforbes

Accés als mercats globals

El Fons d’Innovació Foundry, un fons de capital risc que busca llançar tecnologies transformadores als mercats globals, proporciona a les start-up seleccionades el finançament i els recursos necessaris per tenir èxit. Mitjançant una mentoria personalitzada i associacions estratègiques, el fons treballa per desenvolupar noves tecnologies comercialitzables i connectar-les amb clients clau en mercats internacionals.

El Fons d’Innovació de Foundry ofereix accés als mercats globals. Les start-ups acceptades al programa reben presentacions als clients clau dels mercats globals, accés al capital mitjançant inversions de risc i exposició a través d’activitats de lideratge de pensament que impulsen la innovació des de l’avantguarda. El Fons ha establert relacions amb institucions com ara universitats, líders governamentals, mentors, inversors i estrategs de diferents indústries. A través d’aquestes associacions i col·laboracions, les startups estan connectades amb clients a través de les fronteres internacionals que d’altra manera no tindrien accés al capital o als recursos locals.

A més, el Fons d’Innovació de Foundry ofereix l’estatus d’inversor principal a les empreses de risc participants. Això ofereix als inversors la primera opció per a les inversions en fase inicial que provenen del programa i drets exclusius sobre les inversions de cartera dins de la nostra xarxa. L’equip de foneria participa activament en les dues rondes de recaptació de fons i ajuda a obtenir capital addicional recomanant oportunitats d’inversió posteriors un cop les startups es graduen del nostre programa. En conjunt, ofereixen condicions òptimes per a l’èxit de les startups alhora que donen accés directe als mercats internacionals mitjançant col·laboracions preestablertes sense barreres geogràfiques o fins i tot idiomàtiques.

Accés a associacions estratègiques

El Fons d’Innovació de Foundry ofereix accés a col·laboracions estratègiques amb diverses organitzacions. Mitjançant aquestes associacions, els emprenedors tenen accés a recursos i orientació específics dissenyats per ajudar-los a tenir èxit en el desenvolupament dels seus productes o serveis.

Les empreses acceptades al programa es poden beneficiar de la mentoria i el suport d’experts del sector, inversors, distribuïdors, socis corporatius i altres parts interessades del sector. Aquestes associacions sovint representen oportunitats no aprofitades per a l’exploració creativa i la innovació. A més, proporcionen un accés valuós a xarxes que poden facilitar oportunitats de finançament addicionals.

Amb l’accés a aquests recursos, les empreses tenen l’oportunitat d’ampliar el seu abast i avançar cap a l’èxit a llarg termini en els seus camps.

Related Content
7 university snacks for students

Students are famous for their love of snacks. It’s usually Read more

11 menu ideas for student themed parties

Do you love the party? We bet yes! Like every Read more

5 Healthy Fast Food Alternatives for Students

According to the Centers for Disease Control and Prevention, more Read more

Is the Duncan Hines Cake Mix Dairy Free? |

Duncan Hines offers a variety of cake mixes and baking Read more

Leave a Comment