Home » Food » Què depara el futur per als clients de Salesforce?

Què depara el futur per als clients de Salesforce?

A mesura que Salesforce va anunciar una revisió a la baixa de les seves expectatives inicials tant de guanys com d’ingressos per a l’exercici 2020, hi ha un cert grau d’incertesa sobre el que això podria significar per als clients de l’empresa.

Per entendre què hi haurà per als usuaris de Salesforce, és important entendre com els seus guanys i ingressos esperats més baixos podrien afectar els productes i serveis que Salesforce ofereix.

En aquest article s’explorarà com la disminució de la previsió fiscal pot afectar els clients actuals i potencials i algunes maneres en què Salesforce pot superar aquest repte de manera positiva.

Anàlisi de mercat

Amb Salesforce que ha anunciat recentment un retall de les seves expectatives de guanys i ingressos per a tot l’any, és important analitzar l’impacte potencial que això pot tenir en la seva base de clients existent.

L’anàlisi de les tendències del mercat ens pot ajudar a entendre millor el futur de Salesforce i com pot afectar els seus clients.

En aquesta secció, analitzarem els aspectes de l’anàlisi del mercat per determinar el futur dels clients de Salesforce.

Visió general del mercat de Salesforce

El mercat de Salesforce ha crescut enormement en els últims anys gràcies als seus productes i serveis innovadors. A més, l’adquisició de MuleSoft, que proporciona una plataforma d’integració per connectar aplicacions SaaS i empresarials, ha afegit més valor a les seves ofertes existents.

Salesforce continua sent un actor important en el panorama de la computació en núvol i una força dominant en la gestió de relacions amb els clients (CRM). Ha construït un ampli ecosistema de socis, clients i desenvolupadors que treballen junts per aprofitar la seva tecnologia. També se centren en l’expansió empresarial, amb projectes com SalesforceIQ per a petites empreses, productes d’intel·ligència artificial d’Einstein i Lightning per a la presa de decisions basada en dades.

No obstant això, malgrat aquesta trajectòria de creixement, la companyia va anunciar recentment que els guanys del segon trimestre del 2020 van ser inferiors al previst a causa de l’impacte de la COVID-19 en la seva base de clients. Aquesta orientació reduïda arriba després que un primer trimestre fiscal rècord que va finalitzar el 30 d’abril va donar lloc a uns ingressos bruts de 4.050 milions de dòlars, un 33% més que l’any anterior.

Tot i que els inversors s’han de prendre aquesta notícia seriosament, també haurien de reconèixer que Salesforce encara està ben posicionat al seu mercat amb un potencial a llarg termini molt intacte. Amb el seu negoci principal al núvol que s’està expandint amb força juntament amb altres esforços destinats a diversificar encara més la seva oferta, com ara Salesforce IoT, el futur sembla brillant per a aquest gegant tecnològic revolucionari.

Impacte de la COVID-19 a Salesforce

La pandèmia actual de coronavirus (COVID-19) ha tingut un impacte important a tot el món. A la indústria del programari, Salesforce no és una excepció. La companyia va informar de vendes inesperadament baixes a causa de la incertesa econòmica desenfrenada i la caiguda de la demanda causada per la pandèmia. Això va fer que Salesforce reduís les seves expectatives de guanys i ingressos per a tot l’any el quart trimestre del 2020.

L’impacte de la COVID-19 a Salesforce ha estat ampli, afectant els seus clients i les estratègies internes. Per exemple, moltes empreses que utilitzen productes de Salesforce han vist una disminució del nombre de transaccions o una disminució general de la seva base de clients, a causa de la gent que es queda a casa o veu tancat o reduït els seus negocis a causa dels bloquejos imposats pels governs de tot el món. En resposta, Salesforce ha ajustat les seves ofertes en funció de les tendències d’ús observades durant la pandèmia, com ara les reduccions de preus de productes i serveis específics per ajudar a alleujar part de la pressió sobre les petites empreses que utilitzen els seus productes/serveis.

Disseny sense títol - 2023-02-22t195103.174

A més, Salesforce també va completar diversos moviments estratègics, com ara acomiadaments i adquisicions, centrats a mitigar les pèrdues a curt termini de les seves finances alhora que es van posicionar per a l’èxit futur centrant els recursos més en estratègies a llarg termini que puguin obtenir beneficis després que les pèrdues relacionades amb la COVID-19 s’hagin produït. instal·lat.

En general, tot i que encara és massa aviat per predir quins impactes tindrà la COVID-19 en les xifres de rendiment anual de Salesforce per al 2021, és segur que aquest període marcarà el creixement futur de les vendes de l’empresa durant molts anys a mesura que les empreses siguin més conscients de Els problemes de ciberseguretat provocats durant aquesta crisi juntament amb altres ofertes de transformació digital d’acteurs clau com Salesforce.

Salesforce retalla les expectatives de guanys i ingressos de tot l’any

Salesforce va anunciar recentment que està retallant les seves expectatives de guanys i ingressos per a tot l’any. Aquesta notícia sorprèn a molts clients de Salesforce, que esperaven adonar-se dels avantatges d’aquesta robusta plataforma al núvol.

En aquest article, analitzarem què pot significar això per als clients de Salesforce en un futur proper i llunyà.

Raons de les expectatives retallades

Salesforce va informar recentment que va reduir les seves expectatives de guanys i ingressos per a tot l’any en comparació amb l’any financer anterior. La companyia va assenyalar alguns motius de la reducció de l’expectativa, incloses les incerteses macroeconòmiques, un panorama tècnic desafiant i els canvis en el comportament de compra dels clients.

La gestió de relacions amb els clients (CRM) basada en el núvol de Salesforce ha estat integral a les operacions de moltes empreses. Proporciona eines potents com ara anàlisis, automatització i integracions per ajudar-los a gestionar els seus clients i aconseguir l’èxit. Tanmateix, com amb qualsevol negoci, Salesforce s’enfronta a diversos elements microeconòmics que podrien amenaçar el rendiment de l’empresa.

L’entorn macroeconòmic més ampli afecta les empreses de totes les mides. Tot i que l’economia mundial ha estat resistent davant dels aranzels, la incertesa política encara pesa sobre el sentiment dels consumidors. Aquestes pressions han provocat una disminució de la despesa dels consumidors, la qual cosa ha provocat una suavitat en determinades indústries o regions on Salesforce té presència.

A més dels problemes econòmics, es poden produir diversos canvis evolutius dins d’indústries o mercats individuals. Per exemple, els clients poden centrar-se en la compra de valor per sobre de la lleialtat a la marca quan naveguen per un panorama competitiu per part de nous entrants, la qual cosa redueix els preus de venda.

En moments com aquest, les empreses necessiten mantenir canals de comunicació oberts amb els seus clients per discutir qualsevol problema potencial abans que es converteixin en problemes significatius i, per tant, col·laborar en els esforços per mantenir les operacions funcionant sense problemes durant aquest període de requisits en constant canvi després de les expectatives de vendes retallades de Salesforce.

Impacte de les expectatives retallades

Salesforce va anunciar recentment que espera una disminució del 10 per cent dels guanys i una disminució del 7 per cent dels ingressos, cosa que farà que els preus de les accions baixin un 5 per cent. Les expectatives retallades es deuen en part al retard d’un contracte important amb el client.

Aquesta reducció de les perspectives posa en dubte la capacitat de Salesforce d’aconseguir l’alt nivell de creixement que havia previst per a aquest any i més enllà. A més, hi ha preocupacions sobre com la reestructuració financera pot afectar els plans de despesa de clients històrics, projectes existents i noves inversions a l’ecosistema de Salesforce.

Els dubtes que sorgeixen estan causant incertesa entre els clients i inversors de Salesforce mentre intenten determinar quin impacte poden tenir aquests canvis en els seus resultats. Les empreses que depenen de la coherència dels preus, la durada del contracte o qualsevol altre element de la seva associació poden tornar a avaluar la seva relació amb Salesforce si es materialitzen noves caigudes en els guanys o els ingressos o si es produeixen augments de preus.

Una cosa que no canviarà és el compromís de SalesForce d’oferir un servei i suport al client excepcionals, independentment dels canvis en les perspectives financeres i els nivells de rendibilitat. Per tant, els clients haurien de mantenir un diàleg obert amb els seus gestors de comptes mentre s’esforcen per determinar si poden ser necessàries actualitzacions de les seves estratègies generals en el futur.

Perspectives de futur

Salesforce va anunciar recentment que estaven retallant les seves expectatives de guanys i ingressos durant tot l’any. Aquesta notícia ha causat certa preocupació entre els clients de la força de vendes.

Tanmateix, amb les estratègies adequades i una visió adequada, els clients encara poden beneficiar-se de la plataforma a llarg termini.

Vegem què pot deparar el futur per als clients de Salesforce.

Impacte potencial de les expectatives retallades

El recent anunci que Salesforce ha retallat les seves expectatives de guanys i ingressos durant tot l’any podria afectar els clients i els socis. Amb la desacceleració del creixement de l’empresa, els clients poden experimentar projectes endarrerits o cancel·lats que es preveuen completar durant l’any fiscal en curs. Això podria dificultar la seva capacitat d’utilitzar Salesforce en les seves operacions diàries i reduir la seva satisfacció amb la plataforma.

Disseny sense títol - 2023-02-22t195132.584

A més, els socis que treballen estretament amb Salesforce poden trobar un repte mantenir relacions sòlides amb els seus clients a causa dels recursos reduïts per a l’educació i el suport. A més, qualsevol disminució de les activitats de màrqueting d’associacions de Salesforce podria provocar una disminució de les vendes dels socis.

En definitiva, qualsevol desacceleració potencial del creixement de Salesforce s’ha d’abordar amb precaució tant per part dels clients com dels socis. Ambdues parts han de continuar monitoritzant la situació i adaptant les seves estratègies de resposta segons sigui necessari.

Oportunitats potencials per als clients de Salesforce

L’informe recent de Salesforce que retalla les seves expectatives de guanys i ingressos durant tot l’any pot donar lloc a diverses oportunitats potencials per als clients actuals de Salesforce.

El proveïdor de sistemes de gestió de relacions amb clients basat en núvol ha obert recentment el seu AppExchange perquè els proveïdors externs personalitzin i creïn aplicacions que es puguin connectar directament a Salesforce, oferint a les empreses l’oportunitat d’accedir a opcions noves i anteriorment premium. A més, la selecció disponible a AppExchange ofereix als clients l’oportunitat de millorar la productivitat i l’eficiència.

Salesforce continua explorant més opcions al mercat del programari com a servei, invertint més en productes d’intel·ligència artificial com Einstein Platform Services, que permetran a les empreses de totes les mides accedir a eines innovadores d’anàlisi predictiva. A més, la companyia ha llançat recentment la seva nova interfície d’usuari Lightning Experience que pot millorar la usabilitat, facilitant la gestió de les experiències dels usuaris a través dels canals.

Disseny sense títol - 2023-02-22t195159.957

A mesura que Salesforce segueixi ampliant els seus serveis i ofertes, els clients actuals tindran l’oportunitat d’aprofitar una àmplia gamma de funcions, com ara taulers de control personalitzats, fluxos de treball automatitzats i capacitats d’informes més profundes, juntament amb la integració d’IA, que donarà lloc a millors índexs d’èxit quan es comuniquen amb clients potencials o potencials. clients. En última instància, aquests canvis tenen com a objectiu millorar l’experiència del client en general, proporcionant-hi àmplies maneres d’ampliar les seves ofertes de serveis a diversos nivells.

Conclusió

Les recents retallades de guanys i expectatives d’ingressos de Salesforce provoquen cautela entre els consumidors i inversors. Encara hi ha incertesa sobre la crisi del coronavirus i els seus impactes finals en la indústria tecnològica, sobretot quan moltes àrees entren en bloquejos o sistemes de nivells. A més, una recessió econòmica prolongada podria provocar més pressions financeres dins de l’empresa.

Per tant, els clients haurien de prendre mesures per assegurar-se que entenen les seves opcions pel que fa als plans de subscripció i les polítiques de cancel·lació de Salesforce. És possible que els consumidors vulguin buscar solucions alternatives o considerar com poden reduir la seva inversió existent en productes de Salesforce per afrontar els temps incerts que s’acosten. De la mateixa manera, els inversors haurien d’assegurar-se d’avaluar el perfil de risc global d’aquesta acció abans de prendre una decisió de compra.

En conclusió, hi ha riscos potencials als quals els clients de Salesforce poden enfrontar-se en el futur a causa de la reducció de les expectatives de guanys de l’empresa. Com a tal, els clients han d’avaluar les seves opcions i prendre mesures proactives per garantir que les seves inversions es mantinguin segures fins i tot en els temps difícils que s’acosten.

Related Content
7 university snacks for students

Students are famous for their love of snacks. It’s usually Read more

11 menu ideas for student themed parties

Do you love the party? We bet yes! Like every Read more

5 Healthy Fast Food Alternatives for Students

According to the Centers for Disease Control and Prevention, more Read more

Is the Duncan Hines Cake Mix Dairy Free? |

Duncan Hines offers a variety of cake mixes and baking Read more

Leave a Comment