Home » Food » General Catalyst invertirà en tres nous fons

General Catalyst invertirà en tres nous fons

General Catalyst va anunciar 2.300 milions de dòlars en nous compromisos de capital en tres fons. En un comunicat de premsa, l’empresa de capital risc va compartir que els fons donen suport a les empreses en fase inicial i a les empreses en fase de creixement.

Els fons cobriran diversos sectors, com ara fintech, energia, sanitat i tecnologia de consum. El compromís és un dels més grans de la història de la firma.

Aquest article explorarà els detalls d’aquesta inversió.

Visió general de General Catalyst

General Catalyst és una empresa de capital risc i capital privat que se centra en inversions en fase inicial i de creixement en diverses indústries. Fundada l’any 2000, General Catalyst ha invertit en més de 300 empreses durant les dues últimes dècades i compta amb més de 80 empreses de cartera a Amèrica del Nord, Europa, Xina, Índia i el sud-est asiàtic. Les inversions destacades inclouen Airbnb, Datto Inc., Dropbox Inc., Stripe Inc., Warby Parker Co., la start-up de bellesa Glossier Inc. i el fabricant de productes nutricionals Byte Foods.

Els principals socis de l’empresa són veterans de la indústria tecnològica que tenen experiència en la creació d’empreses des de zero i encarregats de cura dels recursos de les empreses. Mitjançant la seva combinació única de capital i experiència operativa, proporcionen accés a l’experiència necessària per transformar una empresa en un negoci dinàmic i de ràpid creixement. La companyia opera des d’oficines a Silicon Valley (LP), Boston (MA) i Londres (Regne Unit).

Nous Fons General Catalyst

General Catalyst va anunciar 2.300 milions de dòlars en nous compromisos de capital en tres fons. Aquesta és la major recaptació de fons de l’empresa VC fins ara i amplia la seva capacitat per donar suport a l’ecosistema tecnològic.

Cada fons tindrà un enfocament específic, i aquest article examinarà quins són aquests fons i l’estratègia de General Catalyst per llançar-los.

material 100m sèrie 1b catalystfeldmanforbes

Fons general de creixement del catalitzador

General Catalyst Growth Fund és un nou fons estratègic llançat per la firma de capital risc General Catalyst. El fons se centrarà en empreses consolidades d’alt creixement disposades a portar els seus productes i serveis al següent nivell. A més, el fons també invertirà en startups en fase inicial amb potencial d’expansió ràpida, així com en empreses centrades en la tecnologia que hagin demostrat relacions profundes amb els clients i que tinguin altes taxes de retenció.

Aquest fons de creixement està dirigit pel director general de General Catalyst, Noah Mallin, que supervisa les inversions de creixement dissenyades específicament per ajudar les empreses de cartera a escalar més enllà de les primeres etapes de desenvolupament. Els fons de creixement també proporcionen suport i recursos en desenvolupament de productes, màrqueting, operacions i vendes.

El nou fons pretén fer inversions d’entre 1 i 10 milions de dòlars per acord en diferents sectors. També mantindrà un vehicle de coinversió sidecar per a les inversions posteriors per a les empreses de la seva cartera quan sigui necessari. A més, el fons té previst treballar estretament amb acceleradors i incubadores, inclòs el programa d’acceleració de General Catalyst, per identificar oportunitats d’inversió prometedores en fase inicial.

L’èxit d’aquest fons rau en l’exitós historial d’inversió de General Catalyst en diverses empreses tecnològiques d’èxit a través de la seva activitat de capital risc des del 2010. Amb aquest nou fons de creixement, General Catalyst s’esforça per catalitzar més innovació i basar-se en la seva tesi bàsica d’invertir en un fons excepcional. emprenedors amb visions atrevides.

Fons General d’Oportunitats del Catalitzador

El General Catalyst Opportunity Fund és un nou fons de creixement anunciat recentment per General Catalyst, una empresa de risc especialitzada en inversions en fase inicial. El fons se centrarà en ofertes de fase tardana, sèrie A i rondes posteriors. A més, el fons permetrà a l’empresa invertir en oportunitats de negoci més enllà de les fases d’inici i llavor. Això pot proporcionar a les empreses més capital per comercialitzar productes, ampliar mercats o fer adquisicions o inversions estratègiques.

El fons inclou tres vehicles diferents que permeten a General Catalyst invertir en les etapes dels cicles de vida de l’empresa: un fons d’oportunitats centrat en el creixement; un fons secundari; i un fons evergreen, que inverteix directament en les carteres de fons emergents.

Com a part d’aquest anunci, General Catalyst va afegir dos nous socis per ajudar a supervisar els fons, inclosos Gordon Feener i Priya Lakhani. Es preveu que els nous fons s’iniciïn a finals d’any.

material 100m 1b catalystfeldmanforbes

Fons General Catalyst Select

General Catalyst va anunciar recentment el llançament de tres nous fons, centrats en inversions en empreses amb seu a Amèrica del Nord. El fons més nou que es llançarà s’anomena General Catalyst Select Fund. Aquest fons se centrarà a proporcionar capital de creixement a inversions de risc en fases posteriors als EUA i Canadà, i tindrà compromisos tancats de fins a 2.000 milions de dòlars.

Els principals inversors del fons Select de General Catalyst inclouen institucions notables com Fidelity Investments, Capital Group, UBS Asset Management, Microsoft Corporation, Wells Fargo i el conglomerat d’inversió estatal de Singapur Temasek Holdings. Altres defensors inclouen oficines familiars destacades i empreses centrades en la tecnologia com Iconiq Capital, 06 Ventures i Vulcan Capital.

El Fons Select de General Catalyst té com a objectiu proporcionar capital de seguiment a empreses més madures amb un producte/mercat adequat per continuar accelerant el creixement en les seves properes fases. També busca socis a llarg termini per a les empreses connectant-les amb altres membres del consell que aportin coneixements significatius de la indústria i xarxes de contactes valuoses.

En invertir el seu capital juntament amb el suport dels seus inversors i socis líders en la seva categoria a General Catalyst Select Fund, l’empresa de risc espera que l’ús exitós d’aquesta oportunitat de generació de beneficis tant per a les empreses de cartera existents com per a les noves inversions sorgirà de l’efecte de xarxa expansiu del fons. endavant.

Compromisos de capital

General Catalyst va anunciar que ha compromès 2.300 milions de dòlars en capital a través de tres fons nous. Aquests fons inclouen un fons de 1.300 milions de dòlars per a inversions de creixement, un fons de 650 milions de dòlars per a inversions en fase inicial i un fons de 350 milions de dòlars per a inversions seleccionades en fase avançada. Això eleva el capital total compromès a 4.400 milions de dòlars.

Aquests moviments marquen una fita notable per a l’empresa de capital risc, ja que amplia el seu enfocament en les inversions tecnològiques.

Desglossament dels 2.300 milions de dòlars en compromisos de capital

General Catalyst té el plaer d’anunciar que la firma ha rebut un fort suport de les principals oficines institucionals i familiars per a tres fons diferents. Mitjançant aquest compromís de capital, General Catalyst ha aconseguit 2.300 milions de dòlars. Aquest desglossament inclou compromisos de 555 milions de dòlars per al seu sisè fons de capital risc, un total de 755 milions de dòlars per al seu tercer fons de creixement i compromisos de 1.000 milions de dòlars per al seu segon fons d’oportunitats.

El fons de capital risc se centra en inversions tecnològiques en fase inicial, posant èmfasi en permetre als fundadors construir grans empreses en sectors com ara consum, sistemes i infraestructures, programari empresarial, sanitat i fintech. Les inversions notables de les empreses en aquestes indústries inclouen Airbnb, ClassPass, Gusto, Insight Squirrel i Prodigy Finance.

Mentrestant, el Growth Fund ofereix a les empreses en fase avançada capital i recursos per impulsar el creixement en fites puntuals dels seus plans de desenvolupament alhora que els dóna suport a nivell mundial amb accés a mercats més amplis a Àsia i Europa a través de l’àmplia xarxa d’inversors de General Catalyst. Les inversions notables inclouen AppNexus, Toast Inc., Snapchat i Warby Parker.

Finalment, els Fons d’Oportunitats de General Catalyst estan dissenyats per invertir estratègicament en empreses de cartera existents a les quals ja han recolzat o per crear oportunitats derivades directament de la seva connectivitat dins de l’ecosistema tecnològic de Silicon Valley, proporcionant opcions addicionals de recursos de liquiditat o estratègies d’acceleració del creixement de categories quan es produeixin situacions oportunes de manera oportunista en els seus mercats arreu del món. Les inversions destacades d’aquest grup en particular són Opendoor Ventures, que ofereixen solucions tecnològiques immobiliàries per comprar i vendre habitatges en línia de manera ràpida i relativament perfecta utilitzant tecnologia de dades i automatització; juntament amb GrabRaises, que ofereix una plataforma de treball de codi obert que connecta els millors talents reubicables amb ocupadors globals de sectors com ara companyies d’assegurances, bancs i desenvolupadors residencials/comercials basats en algorismes de concordança d’avantguarda que impliquen activament l’aprenentatge automàtic i les proves de discriminació d’IA.

material 100m sèrie catalystfeldmanforbes

General Catalyst acaba d’anunciar 2.300 milions de dòlars en nous compromisos de capital en tres fons

General Catalyst va anunciar 2.300 milions de dòlars en nous compromisos de capital a través de tres fons, per finançar empreses en fase inicial i de creixement. Els fons se centraran a invertir en startups de diverses indústries, com ara la sanitat, la tecnologia i les finances.

A més, els fons comptaran amb un equip de socis operatius, veterans de la indústria i tecnòlegs per ajudar els empresaris a construir i fer créixer les seves empreses.

Mirem més de prop l’estratègia d’inversió de General Catalyst.

Centrar-se en empreses en fase inicial

General Catalyst és una empresa de capital risc que busca invertir en empreses en fase inicial en àrees selectes de salut, tecnologia, mercats emergents i serveis financers. L’enfocament d’inversió de l’empresa combina un profund coneixement de la indústria i experiència operativa amb la innovació a l’estil de Silicon Valley. Normalment implementen una única etapa de finançament, però es reserven el dret d’invertir més endavant si el creixement ho justifica.

L’estratègia d’inversió de General Catalyst se centra en la realització d’inversions selectives en empreses amb un alt potencial de mercat, una forta rendibilitat, un lideratge amb talent i capacitat de ràpid desenvolupament o escalada. Pel que fa a la tecnologia, l’empresa s’adreça principalment a empreses B2B i B2C disruptives que aprofiten les dades dels clients, la intel·ligència artificial (IA), l’aprenentatge automàtic (ML) o la tecnologia blockchain. Els serveis i sistemes sanitaris se centren en empreses a la intersecció de biofarmacèutica/ciències de la vida i capacitats de salut digital que treballen en terapèutica digital, plataformes de participació/adhesió del pacient o solucions de gestió/prevenció de malalties. Les noves inversions del fons també buscaran capitalitzar oportunitats en tecnologia financera d’alt nivell, com ara aplicacions de pagament en temps real i tecnologies de publicitat en línia.

En dirigir-se a empreses en fase inicial, General Catalyst creu que poden trobar més oportunitats úniques per impulsar la innovació, aprofitant les tendències clau dels seus sectors alhora que ofereixen suport estratègic amb la seva àmplia xarxa d’executius de moltes indústries de molts països. Aquestes relacions inclouen membres executius d’empreses de Fortune 500 i emprenedors de mercats emergents que han aconseguit un èxit destacat com a persones independents o startups recolzades per capitalistes de risc líders, inclòs el mateix General Catalyst.

Suport als emprenedors

General Catalyst es compromet a donar suport als emprenedors en la consecució dels seus objectius. La nostra estratègia d’inversió es basa en una visió a llarg termini que fomenta el creixement i la innovació. Pretenem invertir en empreses de diversos sectors i etapes, des de startups en fase llavor fins a empreses del mercat públic.

Estem encantats d’anunciar la nostra intenció de llançar tres nous fons dedicats a inversions en llavor, fase inicial i fase de creixement:

-The Seed Fund: dissenyat per a oportunitats més àgils i es centrarà en startups d’alt creixement i alt potencial que operen en etapes prèvies a la sèrie A;

-The Early Stage Fund: invertirà principalment en startups de les Sèries A i B, ajudant-los a desenvolupar encara més els seus productes, mercats, equips i base de clients;

– Growth Fund se centrarà en inversions en fase de creixement que permetin iniciatives estratègiques clau com ara l’expansió geogràfica o el desenvolupament de productes d’avantguarda.

Amb aquests fons ens comprometem amb el retorn financer de les nostres inversions i l’impacte que poden tenir en els emprenedors als quals donem suport. A més dels recursos financers, aportarem experiència operativa i establirem relacions amb les nostres empreses de cartera que assentin les bases per a la creació de valor duradora.

Related Content
7 university snacks for students

Students are famous for their love of snacks. It’s usually Read more

11 menu ideas for student themed parties

Do you love the party? We bet yes! Like every Read more

5 Healthy Fast Food Alternatives for Students

According to the Centers for Disease Control and Prevention, more Read more

Is the Duncan Hines Cake Mix Dairy Free? |

Duncan Hines offers a variety of cake mixes and baking Read more

Leave a Comment