Home » Food » Com puc enviar un paquet d’atenció a un intern del TDCJ? |

Com puc enviar un paquet d’atenció a un intern del TDCJ? |

L’enviament de paquets d’atenció als presos del Departament de Justícia Penal de Texas (TDCJ) es facilita mitjançant l’ús de la llista de proveïdors aprovats proporcionada pel TDCJ. Abans de començar, és important familiaritzar-se amb les normes i regulacions per enviar paquets d’atenció als interns del TDCJ.

El més important a recordar és que tots els articles s’han d’adquirir a un venedor autoritzat, que també proporciona subministraments de correu, com ara cinta d’embalatge i caixes. El venedor també ajudarà a assegurar-se que tots els articles siguin adequats per a l’enviament d’acord amb les regulacions de TDCJ. En alguns casos, els paquets que infringeixen qualsevol d’aquestes directrius poden ser rebutjats en el moment del lliurament i retornats al remitent a càrrec del remitent.

També és important comprovar que els articles que s’envien compleixen les necessitats i polítiques de cada unitat penitenciaria concreta; podeu trobar aquesta informació al lloc web de TDCJ o a través de la llista designada de venedors aprovats. Els articles exclosos del lliurament són els considerats de contraban, com ara aliments no aprovats pel TDCJ i qualsevol producte que contingui imatges o text que es consideri inadequat per a la vista dels presos o del personal de la presó. Alguns cosmètics, com ara l’esmalt d’ungles, gels i aerosols, tampoc es poden enviar per correu postal d’USPS tret que s’enviïn a través de venedors autoritzats que utilitzen un protocol d’embalatge i etiquetatge especial exigit per la normativa TDCJ.

Quins articles es permeten en un paquet d’atenció

Els interns del TDCJ poden rebre paquets d’atenció de familiars i amics. Aquests paquets poden contenir qualsevol combinació d’articles aprovats com ara aliments, electrònica, roba i productes d’higiene. Els paquets d’atenció estan subjectes a restriccions estrictes i han de complir les normes i regulacions del TDCJ. Fem una ullada a quins articles estan permesos i prohibits als paquets d’atenció.

Roba

La roba és un dels articles més habituals que s’envien en paquets d’atenció a persones empresonades. Tanmateix, és important estar al corrent de les restriccions que tingui un centre penitenciari a l’hora d’enviar articles de roba. En termes generals, el Departament de Justícia Penal de Texas (TDCJ) permet que els reclusos se’ls enviïn roba com camises, pantalons, pantalons curts, pantalons de xandall i jaquetes exteriors que compleixin les directrius següents.

La roba no ha de:
– Superar les limitacions de longitud o mida acceptables
-contenir logotips o llenguatge ofensiu
-inclou patrons de ratlles prohibits
-ser de color blanc fet de material de pana
-Tenir cordons a la zona de la cintura o del coll
– Tenir cap insígnia militar

A més, tota la roba s’ha d’enviar en el seu embalatge original de venda al detall, que ha d’indicar la mida i el tipus de materials utilitzats (p. ex., 100 per cent de cotó). També és molt recomanable que incloguis una còpia de la política oficial del departament sobre béns personals quan enviïs articles de roba per correu a un intern del TDCJ.

Productes d’higiene i neteja

Els productes d’higiene personal i de neteja són articles acceptables per incloure al vostre paquet d’atenció per a un intern del Departament de Justícia Penal de Texas (TDCJ). Aquests productes inclouen articles com raspalls de dents, pasta de dents, pintes, raspalls, crema d’afaitar i navalles. També podeu afegir xampú, sabó i gel de neteja corporal, així com desodorant. Tanmateix, aquests articles s’han de produir comercialment i no han de contenir alcohol ni altres substàncies prohibides. A més, no es permeten els sabons artesanals que continguin olis com la menta o l’oli d’arbre del te.

Llibres i Revistes

Els llibres i les revistes han de ser nous i provenir directament d’un editor de llibres o revistes. Cadascun s’ha d’enviar per separat i l’adreça de retorn completa del remitent i de l’editor s’ha d’escriure al paquet. Si els envia una persona, els llibres, revistes i altres publicacions no poden superar les cinc lliures de pes. L’adreça postal de les publicacions és:

[Inmate’s Name]
[TDCJ Number]
[Facility Name]
Publicacions apartat de correus 99
Huntsville, TX 77342-0099

Electrònica

Quan es tracta de paquets d’atenció per a presos del TDCJ, es permet l’electrònica com ara ràdios i reproductors MP3, però hi ha algunes restriccions. Aquests articles han de ser d’un proveïdor aprovat i el reproductor d’MP3 no ha de tenir la capacitat de Bluetooth. A més, molts d’aquests dispositius vénen amb bateries recarregables que s’han de substituir regularment; Els reclusos han de demanar aquestes piles per separat de fonts aprovades. Els dispositius electrònics i les bateries seran revisats pel personal de correccions en el moment del lliurament. No es permeten dispositius de gravació ni ordinadors de cap mena.

Menjar

Els aliments encara han d’adherir-se als estàndards dels articles d’envàs de cura adequats, com ara no menjar casolà (que no siguin productes de forn preenvasats), no begudes alcohòliques i res que es pugui considerar potencialment perjudicial. En termes generals, qualsevol aliment preenvasat es pot enviar a un intern en un paquet d’atenció.

Alguns exemples inclourien:
-Barres d’aperitius
-Menjars en conserva
-Patates fregides i berenars
-Condiments
-Cafè i te instantani
-Sucs de fruites
– Mescles de begudes en pols
-Menta o xiclet
Igual que amb qualsevol article enviat als reclusos a les instal·lacions del TDCJ, tots els aliments han d’anar tancats en el seu embalatge original, sense obrir/sense utilitzar, tancats/no tocar. Tots els articles també haurien de tenir una data de caducitat indicada a prop que sigui vàlida com a mínim 6 mesos des del moment del lliurament.

Altres articles

A més dels aliments, un reclus pot rebre revistes, llibres (que s’han d’enviar directament des de l’editor o minorista), roba i mantes usades, textos religiosos i articles d’higiene personal permesos. En termes generals, els articles de paquets d’atenció acceptables es limiten a aquells que no posaran en perill el personal o altres reclusos.

La majoria dels proveïdors de paquets d’atenció tenen directrius específiques sobre quines marques i mides d’aquest tipus de productes es permeten. Els elements habitualment permesos inclouen:
– Diari/revistes
– Llibres (només de l’editor o minorista)
– Roba/mantes usades
– Textos religiosos
– Articles d’higiene personal (sense aerosols, accessoris per al cabell/llaços, etc.)
– Discs CD de música per utilitzar-los amb reproductors de música homologats
– Reproductors de CD homologats per la institució
– Rellotges unisex només amb alarmes incorporades
– Mocadors i bandanes
En alguns casos, els paquets també poden contenir llibres de segells o postals, però això està subjecte a la política de cada presó individual. Assegureu-vos de comprovar abans d’enviar qualsevol article.

Com enviar un paquet d’atenció

L’enviament d’un paquet d’atenció a un intern del TDCJ és una bona manera de mostrar el vostre suport. És un gran gest fer-los saber que algú es preocupa per ells. En aquest article, trobareu informació sobre què es pot enviar en un paquet d’atenció i com enviar-ne un. També cobrirem les precaucions necessàries que heu de prendre per assegurar-vos que el vostre paquet arribi al reclus sense cap problema.

Trieu un venedor

Quan es tracta d’enviar un paquet d’atenció a un reclus allotjat al Departament de Justícia Penal de Texas (TDCJ), és important estar al corrent de les normes i regulacions. Les instal·lacions de tot l’estat utilitzen diversos proveïdors de tercers per processar els paquets d’atenció entrants. Tots els venedors són revisats acuradament abans de ser aprovats i només poden oferir articles que siguin permesos dins de TDCJ.

A continuació es mostra una llista de proveïdors de tercers autoritzats per TDCJ:
-Subministrament Directe de la Unió
-JP Raymond Enterprises / Regals per recordar / GTOAmerica
-Accés a Securpak
-Paquets Care A Lot

És important tenir en compte que cada venedor s’especialitza en diferents tipus de paquets i pot tenir estructures de preus úniques d’altres proveïdors. Abans d’escollir un venedor, és important tenir en compte els tipus d’articles que voldríeu incloure al vostre paquet de cura, com ara roba, aliments, aperitius o productes d’higiene. A més, cada venedor té els seus propis termes i condicions per demanar un paquet d’atenció, així que assegureu-vos de llegir atentament totes les polítiques abans de fer una comanda.

Crear un compte

Si esteu enviant un paquet d’atenció a un intern del Departament de Justícia Penal de Texas (TDCJ), haureu de crear un compte amb un proveïdor extern. Diverses empreses atenen TDCJ i han estat autoritzades pel sistema penitenciari per enviar paquets d’atenció. Abans de crear un compte, determineu quina empresa treballa amb la unitat específica que té el destinatari desitjat.

Un cop trieu un venedor, creeu un compte al seu lloc web. Haureu de proporcionar la vostra informació personal, les dades de pagament i el nom complet i el número TDCJ del presoner. Com que cada empresa té la seva pròpia normativa sobre el que es pot enviar en un paquet d’atenció, assegureu-vos de revisar aquestes regulacions abans de continuar amb la compra. Les restriccions poden incloure articles que continguin productes de porc, begudes alcohòliques o publicacions i empremtes no autoritzades.

Seleccioneu els elements que voleu incloure

Quan envieu un paquet d’atenció a un intern del Departament de Justícia Penal de Texas (TDCJ), és important assegurar-vos que tots els articles inclosos estiguin aprovats pel TDCJ. Els articles no autoritzats poden suposar un risc de seguretat i probablement seran confiscats. Tots els paquets de cura també han de seguir restriccions de mida, amb límits màxims de pes per article i dimensions totals màximes.

Els paquets d’atenció poden contenir regals i articles necessaris, com ara roba, aliments, productes electrònics, articles de tocador i llibres o revistes. La roba ha de complir sempre els estàndards TDCJ de material (sense tacs metàl·lics ni dispositius de seguretat) i mida (no pot superar el 2X). També és important tenir en compte que els dispositius electrònics poden no contenir cap dispositiu de gravació, com ara telèfons, ni cap component que es connecti amb proveïdors de serveis mòbils. Finalment, els llibres/revistes no han de contenir contingut provocador ni nuesa.

Per obtenir una llista completa d’articles prohibits i talles restringides per a la roba i altres articles, assegureu-vos de consultar el lloc web de TDCJ abans de fer les vostres compres per evitar possibles conseqüències dels materials de contraban.

Fer pagament

Quan s’envia un paquet d’atenció a un intern, normalment es requereix el pagament en el moment de fer la comanda. Les opcions de pagament varien d’un proveïdor de paquets a un altre, però els mètodes de pagament habituals inclouen la targeta de crèdit, la targeta de dèbit, la targeta de dèbit prepagada i l’ordre postal. Depenent dels requisits de la instal·lació, pot ser necessari utilitzar el número de compte de la instal·lació on es troba el reclus quan realitzeu el pagament. Assegureu-vos de comprovar que s’ha proporcionat tota la informació necessària per assegurar-vos que el vostre paquet s’entrega a temps i correctament.

Lliurament

Lliurar paquets d’atenció als reclusos a les instal·lacions del Departament de Justícia Penal de Texas (TDCJ) és una manera convenient perquè la família, els amics i altres éssers estimats mostrin el seu suport.

Quan s’envia un paquet d’atenció, el remitent ha de complir uns requisits establerts per TDCJ per garantir que els reclusos rebin articles segurs. Els paquets d’atenció es poden enviar per correu o serveis de lliurament en línia com UPS o FedEx.

Per al correu, el paquet s’ha d’enviar mitjançant USPS Retail Ground (anteriorment Parcel Post). Els paquets d’atenció enviats mitjançant serveis en línia amb el nom del destinatari de la factura “Pres” es poden lliurar directament a la instal·lació; totes les altres comandes han de ser revisades i aprovades pel director abans del lliurament. No s’acceptarà el lliurament cap article prohibit per TDCJ. Aquests articles inclouen armes, drogues i alcohol, entre d’altres.

Quan demaneu un paquet d’atenció per a un reclus des d’un servei en línia, consulteu la llista de venedors aprovats de TDCJ abans de fer la vostra comanda. Assegureu-vos d’incloure el nom complet del presoner i el número d’identificació TDCJ de 9 dígits a qualsevol formulari de comanda de compra perquè les sol·licituds de lliurament siguin processades correctament pel personal de la instal·lació.

Tots els paquets enviats mitjançant USPS Retail Ground han d’incloure un formulari de sol·licitud de lliurament emplenat amb data de 120 dies abans de l’enviament i signat per vostè o per un tercer legalment responsable (per exemple: advocat). El formulari està disponible al lloc web del TDCJ i ha d’incloure el nom complet del presoner, el número d’identificació TDCJ de 9 dígits i el contingut exacte del paquet amb els pesos indicats per separat per a cada article que superi les 12 unces. Si compra en línia amb el nom del destinatari de la factura “Pres”, no calen formularis addicionals sempre que el pagament es faci només amb targeta de crèdit o PayPal; totes les comandes fetes fora d’aquests mètodes requeriran l’autorització per escrit de Warden abans que es puguin lliurar a les seves instal·lacions.

Related Content
7 university snacks for students

Students are famous for their love of snacks. It’s usually Read more

11 menu ideas for student themed parties

Do you love the party? We bet yes! Like every Read more

5 Healthy Fast Food Alternatives for Students

According to the Centers for Disease Control and Prevention, more Read more

Is the Duncan Hines Cake Mix Dairy Free? |

Duncan Hines offers a variety of cake mixes and baking Read more

Leave a Comment