Home » Food » Com es compara el producte de Facebook amb Clubhouse?

Com es compara el producte de Facebook amb Clubhouse?

Després que Clubhouse s’ha convertit en un bombo entre els usuaris d’aplicacions mòbils, Facebook s’ha afanyat a desenvolupar un producte similar. Amb la seva base d’usuaris existent, s’espera que el llançament interrompi i provoqui un gran desordre a la indústria del podcasting i altres aplicacions basades en la comunicació d’àudio.

Com que ambdues plataformes es basen en intercanvis conversacionals sòlids, analitzem en detall com es comparen els seus respectius productes. Analitzarem i inspeccionarem tots els aspectes d’aquestes dues plataformes, des de la seva usabilitat fins a la seguretat i diversos altres temes relacionats amb l’experiència de l’usuari.

És important tenir en compte que tots dos productes encara estan en desenvolupament, de manera que qualsevol comparació es pot basar en versions actuals o beta. Investigarem què els diferencia els uns dels altres i com això podria afectar el seu èxit a llarg termini dins d’aquest espai. En conclusió, oferirem una visió general del que ofereix cada producte i de com poden ser utilitzats pels seus respectius públics, independentment de les similituds de la seva interfície.

Visió general de la casa club

Clubhouse és una xarxa social de creixement ràpid i centrada en àudio amb una gran popularitat durant l’últim any. Ofereix als usuaris la possibilitat d’allotjar i unir-se a converses en forma de sales de xat d’àudio. També està guanyant força per la seva exclusivitat, ja que només està disponible per invitació.

A la llum d’això, Facebook està construint el seu producte d’àudio per competir amb Clubhouse. Primer, mirem una visió general de Clubhouse i com es compara amb el que es diu que està creant Facebook.

Què és una casa club?

Clubhouse és una nova plataforma de xarxes socials centrada en l’àudio llançada el 2020 i disponible inicialment a iOS. Igual que Twitter, permet als usuaris participar en converses d’àudio entre ells, però el seu disseny està dissenyat per centrar-se més en converses i relacions que en temes de discussió. Això el diferencia de Twitter, que es basa més en els hashtags i els tuits de tendència.

En unir-se a Clubhouse, se’ls demana als usuaris que creïn un avatar, es descriguin breument i es connectin amb els amics que ja estan a l’aplicació. Les converses tenen lloc dins de sales només amb invitació, que poden ser privades o públiques. Els membres aprovats només poden accedir a sales privades; Les sales públiques estan obertes perquè tothom pugui unir-se a la conversa.

A diferència de moltes altres plataformes de xarxes socials, Clubhouse no depèn en gran mesura de la creació de contingut ni ofereix elements visuals com vídeos o imatges; les interaccions es produeixen exclusivament a través de converses d’àudio. En canvi, les funcions de totes les cases club giren al voltant de crear o participar en debats o permetre als usuaris connectar fàcilment amb tots els seus contactes per obtenir oportunitats de xarxa i establir relacions entre diferents comunitats i indústries dins del públic del món tecnològic.

casa club facebook facebook botigues 1m rodriguezcnbc

Què fa que Clubhouse sigui únic?

Clubhouse és una nova plataforma de xarxes socials que ha agafat Internet per asalto. La plataforma es centra al voltant de “sales”, on els usuaris poden unir-se per escoltar i participar en converses dirigides per personalitats experimentades. Clubhouse s’ha convertit ràpidament en un dels temes de debat més candents i grans noms s’han inscrit per utilitzar-lo com Elon Musk, Mark Zuckerberg i fins i tot el president Joe Biden.

Un aspecte únic de Clubhouse que el diferencia d’altres plataformes de xarxes socials és el seu enfocament en el contingut d’àudio en lloc de vídeo. Les plataformes de vídeo com YouTube depenen molt de les imatges per a la participació, mentre que Clubhouse anima la gent a interactuar només a partir de la seva veu. Això permet converses més actives, ja que els usuaris no es distreuen amb les imatges, fent de Clubhouse una plataforma ideal per a col·laboracions entre influencers i usuaris quotidians.

Clubhouse també depèn en gran mesura de la interacció en temps real entre els seus usuaris, que Facebook no té en comparació amb Twitter o Instagram. Com a resultat, dóna més sensació d’estar dins d’una habitació física, ja que totes les converses tenen lloc en directe, en contrast amb la sensació que tens quan et desplaces per la línia de temps d’algú plena de publicacions i històries més antigues.

Una altra característica que diferencia aquesta nova plataforma d’altres és la seva exclusivitat i el seu caràcter només per invitació; només les persones amb invitacions o enllaços exclusius poden unir-se a la plataforma actualment, cosa que li dóna un aire una mica misteriós i limita l’accés només a aquells que realment la valoren. A més, això crea un ambient exclusiu que fa que les converses no es puguin trobar fàcilment en línia, ja que desapareixen després d’acabar fent que cada conversa tingui un element d’impermanència que s’afegeix a la sensació d’estar present al mateix espai físic encara que estiguis lluny de geogràficament parlant.

Visió general del producte de Facebook

Facebook està desenvolupant un producte per competir directament amb Clubhouse, una popular plataforma de xarxes socials centrada en l’àudio. Es diu que el producte, que molts especulen que s’anomenarà “Live Audio Rooms”, es diu que és una experiència similar a Clubhouse, però amb l’avantatge de poder basar-se en el conjunt de productes existents de Facebook.

Aquí, examinarem les diferències entre els dos productes i explorarem què pot suposar el producte de Facebook.

casa club Apple facebook botigues 1m rodriguezcnbc

Quines característiques té el producte de Facebook?

Facebook ofereix una varietat de funcions i serveis per complir el seu objectiu de proporcionar la plataforma de xarxes socials més completa disponible. Algunes de les característiques que ofereix inclouen:

1. Un canal de notícies perquè els usuaris es mantinguin informats sobre les últimes actualitzacions d’amics i altres.

2. Un sistema de missatgeria per a converses privades amb amics i altres persones que s’uneixen a Grups de Facebook.

3. Capacitats de videoconferència per a converses entre dues o més persones i organitzar taules rodones dins de grups més grans.

4. Funció de creació d’esdeveniments i grups, que facilita l’organització de reunions com ara festes d’aniversari i projectes de grup a la plataforma.

5. La possibilitat d’afegir pàgines, publicacions i fotos als perfils dels usuaris per compartir els seus interessos amb els seguidors d’aquesta pàgina o publicació permet als usuaris establir connexions significatives en línia, independentment dels límits geogràfics o de les relacions personals en persona.

6. El mercat és on la gent pot comprar i vendre fàcilment coses amb altres usuaris de Facebook o empreses properes o fins i tot arreu del món!

7. Les capacitats publicitàries permeten a les empreses orientar-se als públics en funció dels interessos dels usuaris, la demografia, l’historial de cerques, la geografia i molt més, augmentant el seu abast de manera exponencial en comparació amb els mètodes tradicionals de màrqueting fora de línia, fent que els propietaris de petites empreses facin créixer les seves marques amb això més fàcil que mai. eina poderosa!

En general, aquestes funcions estan dissenyades per facilitar connexions significatives entre persones que comparteixen interessos comuns mitjançant potents eines de comunicació com ara missatgeria i esdeveniments, alhora que ofereixen una manera fàcil perquè les empreses puguin contactar directament des de les seves pàgines sense passar molt de temps provant els mètodes tradicionals de màrqueting fora de línia! Tanmateix, quan es tracta específicament de Clubhouse, una diferència principal seria aquesta. En canvi, Clubhouse se centra únicament en la tecnologia d’àudioconferència, Facebook també ofereix capacitats de videoconferència que permeten que els espectadors/oients/participants s’uneixin a múltiples conferències i vídeos simultàniament si cal!

casa club facebook idfa botigues 1m rodriguezcnbc

Es diu que Facebook està construint un producte per competir amb Clubhouse

Per entendre millor com s’apilen Facebook i Clubhouse pel que fa als seus respectius productes, desglossem cada producte en quatre categories: funcions, base d’usuaris, contingut d’àudio i participació dels usuaris.

Característiques: Pel que fa a les funcions, tant Facebook com Clubhouse ofereixen la possibilitat de crear comunitats basades en interessos, temes o marques similars. Facebook també ofereix eines addicionals, com ara la possibilitat de crear publicacions i històries, capacitats de transmissió de vídeo en directe a través de Facebook Live i Instagram Live, Grups i pàgines dissenyats específicament per a la creació de comunitats (per exemple, Grups/Pàgines), Messenger, personalització de perfils mitjançant publicacions. imatges/vídeos/etc., reaccions i oportunitats de publicitat de pagament per arribar a un públic més gran. D’altra banda, Clubhouse se centra en gran mesura en l’àudio possible gràcies a la seva funció d’àudio incorporada, que facilita que la gent s’uneixi o abandoni les converses que tenen lloc a “sales” digitals, com ara clubs o cafeteries de la vida real.

Base d’usuaris: quan es tracta de comparar les bases d’usuaris entre Facebook i Clubhouse, actualment no hi ha competència, amb més de 2.000 milions d’usuaris actius i creixent en comparació amb la base d’usuaris de Clubhouse de 10 milions (a maig de 2021). Tot i que això podria implicar fàcilment que Facebook domina en termes de mida i abast quan es tracta de xarxes de xarxes socials; no obstant això, la base d’usuaris de Facebook s’ha tornat cada cop més passiva, amb estimacions que apunten que fins al 60% del temps dels usuaris es dediquen simplement a consumir contingut, a crear contingut o a participar en converses interactives amb els seus companys, cosa que molts observadors han considerat com un problema que causa. “fatiga de les xarxes socials” generalitzada. D’altra banda, encara que encara és relativament petit en comparació amb els seus rivals més establerts, val la pena assenyalar que Clubhouse ha experimentat un augment de popularitat a causa de la seva visió única de l'”àudio en directe”, cosa que, combinada amb els seus primers usuaris compromesos, s’ha traduït en més nivells mitjans d’interaccions i nivells més alts d’ús d’aplicacions mòbils que altres aplicacions de xarxes socials com Instagram o Twitter.

Contingut d’àudio: Com s’ha esmentat anteriorment, un dels principals diferenciadors entre aquestes dues plataformes és la manera com gestionen les seves respectives ofertes de contingut d’àudio amb una centrada en gran mesura a gravar totes les converses per al seu consum posterior (Facebook). Al mateix temps, l’altre requereix que els grups d’escolta estiguin disponibles en temps real (Clubhouse). Això pot afectar molt el tipus de discurs significatiu que té lloc a ambdues plataformes, ja que Facebook es basa molt més en indicis visuals com publicacions de text o imatges incrustades a les notícies. fonts versus comunicacions de veu que es troben dins de sales virtuals estructurades que allotgen un nombre més gran d’oients mitjançant xats de grup/missatges directes, etc. allotjats per moderadors.

Implicació de l’usuari: La diferència comentada anteriorment en l’entrega de contingut d’àudio també pot influir en els nivells generals de participació dels usuaris, des de tuitejar comentaris ràpids durant les pauses comercials mentre mireu partits en línia fins a passar hores donant forma a debats dins de les trucades de grup de més de 15 minuts quan planifiquen estratègicament una sèrie d’esdeveniments allotjades a través de sales de la comunitat allotjades. dins del Clubhouse. Aquestes diferències poden tenir un impacte enorme en la millor manera en què aquestes dues plataformes admeten converses efectives en comparació amb els comentaris senzills fets a través de canals de notícies accessibles públicament que arriben a milers, si no milions, de membres simultàniament.

En general, el que es fa evident és que, tot i que ambdues plataformes tenen objectius similars, és a dir, proporcionar entorns que fomenten comunitats sòlides al voltant de nínxols concrets, els aconsegueixen de manera lleugerament diferent, de manera que permeten als consumidors de xarxes socials avaluar fins a quin punt desitgen participar en cada xarxa respectiva, ja sigui mitjançant la creació de ofertes significatives (FB) versus broma més casual (Clubroom).

Related Content
7 university snacks for students

Students are famous for their love of snacks. It’s usually Read more

11 menu ideas for student themed parties

Do you love the party? We bet yes! Like every Read more

5 Healthy Fast Food Alternatives for Students

According to the Centers for Disease Control and Prevention, more Read more

Is the Duncan Hines Cake Mix Dairy Free? |

Duncan Hines offers a variety of cake mixes and baking Read more

Leave a Comment