Home » Food » Celigo recapta 35 milions de dòlars en finançament de la sèrie C liderats per OMERS Growth Equity

Celigo recapta 35 milions de dòlars en finançament de la sèrie C liderats per OMERS Growth Equity

Celigo Inc., un proveïdor de solucions d’integració per a aplicacions empresarials basades en núvol, va anunciar que ha recaptat 35 milions de dòlars en finançament de la sèrie C, liderat per OMERS Growth Equity i als quals s’han unit inversors de capital risc anteriors, Menlo Ventures i Storm Ventures.

Aquesta és la tercera ronda de finançament per a Celigo que porta el capital total recaptat a 71 milions de dòlars. La inversió accelerarà el desenvolupament de productes i ampliarà els esforços de llançament al mercat a tots els segments de clients.

La ronda de la sèrie C segueix un període de ràpid creixement per a Celigo, tal com ho demostren els seus ingressos anuals del 400% des del 2019 i les fortes adquisicions de clients empresarials. A més, moltes organitzacions globals líders han reconegut el valor que ofereix la plataforma d’integració automatitzada basada en núvol de Celigo, com Intuit, Morphy Richards i Olo.

Antecedents sobre Celigo

Celigo és un proveïdor líder d’integracions natives del núvol, iPaaS i solucions de dades. Fundada el 2015, l’empresa ofereix la plataforma d’integració més ràpida, senzilla i fiable. La plataforma permet als clients connectar qualsevol combinació dels seus sistemes, aplicacions i bases de dades amb connectors preconstruïts, una xarxa d’aplicacions de classe mundial i una plataforma de desenvolupament d’integració avançada.

Aquest paràgraf oferirà una visió general de l’empresa i els seus èxits al mercat.

Visió general de Celigo

Celigo, Inc. és un proveïdor global de solucions d’automatització i integració de programari com a servei (SaaS) empresarial. L’empresa permet a les organitzacions simplificar aplicacions, processos i tecnologies a tota la seva empresa accelerant el temps de llançament al mercat de nous serveis i productes, reduint els costos operatius, millorant els temps de resposta i augmentant l’eficiència operativa.

Amb seu a San Mateo, Califòrnia i oficines a tot el món, Celigo va ser fundada per dos veterans dels entorns d’aplicacions al núvol empresarial, Ardalan Farazandeh i Arash Ghavidel, l’any 2004. L’equip va combinar els seus forts antecedents en desenvolupament de programari amb el seu ampli coneixement de les tecnologies de computació en núvol per crear el plataforma que necessitaven per oferir serveis d’integració potents que les empreses de totes les mides poden utilitzar avui dia.

Avui, Celigo ofereix un conjunt de més de 600 integracions preconstruïdes que abasten plataformes SaaS com Salesforce®, NetSuite®, Jira®, ServiceNow®, Magento®, Microsoft Dynamics® 365 i Google Cloud Platform™, inclòs Google BigQuery®. Els clients de Celigo abasten diverses indústries, com ara la sanitat, els serveis financers, l’hostaleria i l’entreteniment i el comerç minorista i el comerç electrònic.

Recentment, Celigo ha recaptat 35 milions de dòlars en finançament de la sèrie C liderat per OMERS Growth Equity, un dels majors finançadors de capitals de creixement del Canadà, amb la qual cosa l’import total recaptat a més de 51 milions de dòlars des de la seva fundació el 2004. Aquests fons permetran a Celigo ampliar encara més les seves capacitats de plataforma. així com habilitar els plans de Celigo per a l’expansió internacional mitjançant associacions estratègiques en noves ubicacions arreu del món.

Rondes de finançament prèvies

Abans de la seva ronda de finançament més recent, Celigo havia completat dos cicles de finançament anteriors. El desembre de 2018, la companyia va tancar una ronda de finançament de la Sèrie B de 21 milions de dòlars, liderada per Sorenson Ventures i que inclou Opus Capital, Atomico i First Round.

Abans d’això, el 2015, Celigo va aconseguir 3 milions de dòlars en una ronda de sèrie A d’inversors com Sorenson Ventures, First Round Capital i Southern Cross Ventures.

Des del seu llançament el 2011, Celigo ha recaptat 59 milions de dòlars.

Detalls de la ronda de finançament de la sèrie C

Celigo ha anunciat que ha tancat la seva ronda de finançament de la Sèrie C a 35 milions de dòlars. La ronda va ser liderada per OMERS Growth Equity, la branca d’inversió en capital de creixement d’OMERS, un dels fons de pensions més grans del Canadà. La plataforma d’integracions basada en investor.io utilitzarà el capital per ampliar la seva suite de productes i la seva empremta global.

celigo 48m series 80m wiggersventurebeat

Fem una ullada més a fons als detalls de la ronda de finançament.

OMERS Growth Equity lidera la ronda de finançament de la sèrie C per a Celigo

OMERS Growth Equity va liderar la ronda de finançament de la Sèrie C, i els fons s’utilitzaran per accelerar l’expansió global de la companyia, contractar empleats addicionals i invertir en el desenvolupament de productes.

Celigo és una plataforma d’integració basada en núvol que ajuda les empreses a connectar les seves aplicacions, bases de dades, serveis i productes per compartir dades de manera més eficient i segura entre les seves empreses. Actualment, Celigo dóna servei a més de 85 països d’arreu del món amb oficines a Amèrica del Nord, Europa i Àsia Pacífic.

OMERS Growth Equity aporta capital de creixement i experiència operativa a empreses en fase avançada que abasten sectors tecnològics, sanitaris i industrials en empreses de programari com a servei (SaaS) i serveis tecnològics. L’empresa va ser fundada per OMERS Ventures el 2018 quan es va escindir del grup de capital risc.

Ajay Vijh, director general d’OMERS Growth Equity, va dir: “Estem entusiasmats amb el ràpid creixement de Celigo amb la seva plataforma d’integració que ajuda les empreses a desbloquejar noves oportunitats connectant les seves diferents aplicacions. A més, estem convençuts que Celigo té la base per a l’èxit a llarg termini a causa de la seva oferta tecnològica innovadora i una base de clients sòlida”.

La companyia utilitzarà la seva inversió d’OMERS per finançar les seves col·laboracions amb principals proveïdors com Salesforce, Microsoft Dynamics 365/AX, SAP Hybris/ERP 6 i HANA Cloud Platform (HCP), Google Suite Apps i Cloud Platforms per impulsar les seves iniciatives de desenvolupament.

Altres inversors

A més d’OMERS Growth Equity, la ronda de finançament de la Sèrie C va comptar amb la participació de Madrona Venture Group, el grup de risc de Microsoft M12, Correlation Ventures i WRVI Capital. Aquest nou finançament porta el finançament total de capital risc de Celigo a 85 milions de dòlars.

Celigo és una plataforma d’integració innovadora com a proveïdor de serveis (iPaaS) que admet solucions integradores que inclouen infraestructures en núvol, locals i híbrides sense necessitat de codificació especialitzada o experiència tècnica. Els clients de la companyia inclouen les principals empreses de SaaS del món com NetSuite, Microsoft Dynamics, Oracle Cloud Applications, Salesforce i altres.

celigo 48m creixement 80m wiggersventurebeat

Els ingressos seran utilitzats per Celigo per ampliar encara més les seves capacitats de producte per continuar permetent viatges de transformació digital per als seus clients. Això inclou inversions contínues en escalabilitat a tota la seva plataforma i un desenvolupament més profund d’una biblioteca robusta d’integracions amb aplicacions SaaS populars.

Ús dels Fons

Celigo va anunciar que ha recaptat 35 milions de dòlars en una ronda de finançament de la Sèrie C. La ronda va ser co-dirigida per OMERS Growth Equity i Storm Ventures, amb la participació de Silver State Opportunity Fund, Resolute Ventures i SuperNode Ventures.

Els fons acceleraran encara més la innovació de productes, l’adopció dels clients i l’expansió global mentre inverteixen en la plataforma líder del sector de l’empresa, que automatitza tasques manuals com la integració de dades i l’automatització de processos empresarials. Celigo té previst injectar el capital recentment recaptat en els esforços de recerca i desenvolupament per fer créixer contínuament la seva plataforma d’integració de serveis. A més, aquesta ronda de finançament ajudarà a garantir la interoperabilitat contínua dins dels serveis existents de Celigo, permetent als clients connectar múltiples aplicacions a diferents capes de fluxos de treball empresarials de manera ràpida i segura.

Aquests esforços proporcionaran als clients una solució d’extrem a extrem per a desplegaments més ràpids amb menys integracions complexes i permetran interaccions entre noves aplicacions per a empreses de totes les mides per ajudar-los a créixer els seus negocis ràpidament sense fer front a projectes de codificació llargs o costosos costos de manteniment de TI. A més, s’espera que l’augment de llançaments de productes dels equips d’R+D de Celigo faci l’empresa més accessible per a una gamma més àmplia de clients alhora que augmenti l’escalabilitat en plataformes de tercers com Salesforce, Zendesk, Netsuite, ServiceNow i més.

Perspectiva

La recent ronda de finançament de la Sèrie C de Celigo eleva la quantitat total de capital recaptat a uns 55 milions de dòlars i incorpora un nou inversor estratègic a OMERS Growth Equity.

Amb aquest finançament addicional, l’empresa busca aplicar els recursos addicionals al seu producte i plataforma i utilitzar-los per continuar ampliant el seu equip global.

Explorem com serà el futur de Celigo amb aquesta notícia.

Els plans de futur de Celigo

Celigo, l’empresa centrada a crear una plataforma d’integració, va anunciar recentment una ronda de finançament de la sèrie C de 35 milions de dòlars dirigida per OMERS Growth Equity. Amb aquesta fita important, els plans de Celigo semblen estar canviant en conseqüència. A més d’utilitzar la inversió per ampliar el seu equip i plataforma tecnològica, Celigo també es centra a col·laborar amb empreses de totes les mides que es desenvolupen en l’espai d’integració.

Comentant la ronda de finançament de la Sèrie C, Amir Saberi, CEO de Celigo, va dir: “La nostra missió sempre ha estat ajudar les empreses de totes les mides a integrar i automatitzar amb èxit els seus processos de negoci més ràpid i assequible que mai. La nostra nova associació estratègica amb OMERS Growth Equity és un testimoni del nostre progrés i alimenta el nostre compromís d’impulsar iniciatives de transformació digital a tots els nivells, des de l’inici fins a l’empresa.

Pel que fa als objectius a llarg termini, Celigo espera ajudar les empreses a anar més enllà de les solucions de middleware tradicionals que impliquen requisits d’infraestructura complexos i temps d’implementació llargs. Amb la seva inversió en recursos de desenvolupament i experiència en UX/UI del producte, poden ajudar les empreses a augmentar la velocitat de llançament al mercat alhora que redueixen els costos durant tot el procés.

A més, a través de les seves associacions amb líders del sector com Oracle NetSuite, Salesforce AppExchange i Google AppMaker Marketplace, Celigo planeja crear una plataforma unificada on els clients puguin crear integracions més fàcilment des de qualsevol nombre d’aplicacions integrades al núvol disponibles avui en dia, tot des d’un sol lloc en un manera sense esforç. Amb aquesta oferta completa que abasta múltiples solucions per a nombroses aplicacions, els inversors estan entusiasmats amb el que els hi espera a continuació!

Impacte de la ronda de finançament en el creixement de Celigo

L’última ronda de finançament de Celigo demostra la seva sòlida base financera i els posiciona favorablement per al creixement futur. El finançament de la sèrie C de 35 milions de dòlars va ser liderat per OMERS Growth Equity, amb inversors participants addicionals com Sapphire Ventures, Clear Ventures i Uncork Capital.

Celigo 48m series omers 80m wiggersventurebeat

Aquesta infusió de capital reforça la missió de Celigo de simplificar la integració digital per a les empreses, aportant avenços significatius en la connexió digital entre sistemes de programari. Això és especialment evident a la plataforma insígnia de l’empresa, l’iPaaS Stack, una tecnologia d’integració innovadora que permet als usuaris automatitzar els fluxos de dades a través de diverses aplicacions alhora que asseguren les seves dades.

El capital fresc accelerarà el desenvolupament de productes i donarà suport a les iniciatives de llançament al mercat dels productes existents. També ajudarà a llançar noves capacitats de producte i a ampliar l’abast del mercat, tant a nivell nacional com global. Per exemple, Celigo s’ha expandit recentment als mercats d’Àsia Pacífic amb oficines a Singapur que podrien proporcionar una base per a una major penetració del mercat a la regió.

En general, aquesta impressionant ronda de finançament proporciona una forta indicació de la confiança dels inversors en l’èxit de les tecnologies d’integració de Celigo i el seu potencial de creixement a llarg termini als mercats internacionals.

etiquetes = Celigo, plataforma d’integració líder com a servei, OMERS Growth Equity, celigo 48m creixement de la sèrie 80m wiggersventurebeat, celigo 48m omers creixement 80m wiggersventurebeat, va recaptar 48 milions de dòlars en finançament de la sèrie C, empreses de mercat mitjà, aplicacions empresarials basades en núvol

Related Content
7 university snacks for students

Students are famous for their love of snacks. It’s usually Read more

11 menu ideas for student themed parties

Do you love the party? We bet yes! Like every Read more

5 Healthy Fast Food Alternatives for Students

According to the Centers for Disease Control and Prevention, more Read more

Is the Duncan Hines Cake Mix Dairy Free? |

Duncan Hines offers a variety of cake mixes and baking Read more

Leave a Comment